SAP HANA en haar kracht

Bij de mensen in de juiste branche is de term SAP HANA heel bekend en zij weten ook waar de kracht van SAP HANA zit. Toch zullen velen niet weten waar de term SAP HANA voor staat, deze staat namelijk voor High Performance Analytic Appliance. SAP HANA is een platform ontwikkeld voor real-time business, waardoor het overzicht bewaard kan worden. SAP HANA biedt de volgende mogelijkheden:

  • Analyses maken van de business
  • Planning opstellen voor de business
  • Voorspellingen doen voor de toekomst van de business
  • Transacties voor de business

Door tal van mogelijkheden is het voor de gebruiker mogelijk om inzicht te krijgen in alle lopende processen.

Hoe werkt SAP HANA?

De werking van SAP HANA is heel complex en is daarom ook lastig om uiteen te zetten. In technische taal gezegd is SAP HANA een hybride in-memory database. Hierbij gaat het erom dat de uitvoering van de parallelle databewerking uitgevoerd wordt op de beschikbare nodes.

De werkwijze van SAP HANA

Het systeem SAP HANA zorgt ervoor dat u een duidelijk beeld heeft van alle informatie die binnenkomt, verwerkt wordt en daar weer uit komt. Een groot voordeel is dat SAP HANA de informatie vereenvoudigd, zodat het voor u als gebruiker makkelijker wordt om de gegevens te analyseren. Waar u voorheen nog zaken als pre-aggregatie en optimalisatie moest uitvoeren, wordt dat met dit systeem automatisch gedaan. Een ander voordeel is dat SAP HANA dit allemaal op een zeer snelle wijze voor elkaar krijgt.

BP Solutions & SAP HANA

BP Solutions is het bedrijf als u technologische oplossingen wil hebben. Daarbij heeft BP Solutions het grote voordeel dat zij business partner zijn van het IBM en daarmee ook jarenlange ervaring heeft op het gebied van allerlei systemen.

Comments are closed.