Ruitersportzaak webshop

Laatst zocht ik naar een ruitersportzaak (wat uiteindelijk Paardengruiter is geworden). Het liefst eentje waar ik langs kan komen. Tegenwoordig wordt er namelijk steeds meer online besteld. Maar het liefst pas ik toch dingen nog. Dit omdat ik ruitersportkleding koop en maten nog al eens verschillen online. Maar hoe moet ik die vinden? Ik ben zelf namelijk nieuw in de paardensport en ken nog totaal geen ruitsportzaken hier in de buurt.

Ruitersportzaak zoeken

Ik ben dus naar een ruitersportzaak gaan zoeken. Maar eerst zal ik vertellen hoe het met het paardrijden met mij allemaal is begonnen. Laatst was ik bij familie en zij hebben een hele manage vol met paarden. En dit vond ik zo leuk dat ik direct bij thuiskomst meer informatie ben gaan opzoeken over paarden. Uiteindelijk heb ik dan ook een paard gekocht bij een manege hier in de buurt. Dit kost allemaal wel heel erg veel tijd door het verzorgen van zo een paard. Maar hartstikke leuk! En omdat ik er ook mee wil gaan rijden, ben ik op zoek naar ruitersportartikelen. Toen ik daarvoor in Google ben gaan zoeken, kwam ik dus Paardengruiter al gauw tegen. Ik ben naar de website gegaan en zag toen dat het om een webshop ging. Maar bij kleding is het ook mogelijk om op afspraak langs te komen en de ruitersportkleding vervolgens te gaan passen. Precies zoals ik dus graag zou willen!

Paardengruiter

Vervolgens heb ik dan ook contact opgenomen met Paardengruiter, voor het maken van een afspraak. Zij reageerden direct enthousiast en melden mij dat ik van harte welkom ben om de ruitersportkleding te komen passen. Ik heb aangegeven welke kleding ik graag zou willen passen en waar ik interesse in heb. Zij hebben het die dag klaargelegd en ik ben het gaan passen. En het was perfect! Ook kwalitatief heel hoogwaardig. Ik heb bij de ruitersportzaak Paardengruiter dan ook deze producten besteld.

Comments are closed.