Rijtijden van personeel in de gaten houden?

Heeft u een eigen bedrijf en zijn er veel mensen op de weg voor u? Moeten ze bijvoorbeeld veel naar klanten rijden? Dan is het belangrijk dat u altijd op de hoogte kan zijn van de rijtijden. Op deze manier weet u in ieder geval zeker dat fraude wordt voorkomen. Wilt u op elk moment de rijtijden kunnen zien van uw personeel? Dan bent u aan het juiste adres bij Global Road Systems. Global Road Systems kan u namelijk uitstekend helpen hierbij! 

Global Road Systems

Wellicht kunt u goed gebruikmaken van het programma idha-online. Global Road Systems is de vaste leverancier van dit programma. Met dit programma kunt u alles goed bekijken op de momenten dat u dat wilt. IDHA staat languit voor Intelligent Drivers Hour Analyzer. Het is een webbased programma waarmee u een digitale tachograaf kunt uitlezen. Het programma is zeer eenvoudig te gebruiken. De voordelen zijn dat het zeer duidelijk, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is, u heeft lage kosten per chauffeur en het is volledig webbased.

Digitale tachograaf

Wilt u een digitale tachograaf gebruiken? Bij Global Road Services bent u zeker aan het juiste adres. Bent u nieuwsgierig naar meer informatie? Wilt u meer weten? Surf dan naar de website!

 

 

 

Comments are closed.