Rijschool Wageningen

Het halen van je rijbewijs is iets waar elke 18-jarige van droomt, iedereen is maanden van te voren al bezig met uitkijken naar zijn of haar eerste rijles. Rijschool Wageningen biedt jouw diverse mogelijkheden tot het halen van dit rijbewijs, of dit nou voor de auto, de motor, de aanhanger of de vrachtwagen is, het is allemaal mogelijk! Informeer snel op de website als dit aantrekkelijk klinkt voor jou.

Rijschool Wageningen biedt diverse pakketten aan

Je kan er bij Mijn-rijles.nl voor kiezen om steeds losse lessen te nemen, wij adviseren echter om te kiezen voor een pakket. Bij onze pakketten zit een bepaald aantal lessen inbegrepen en een praktijkexamen. Zo weet je op voorhand al hoeveel geld je kwijt zal zijn! Het is natuurlijk mogelijk om buiten het pakket om extra lessen erbij te nemen, mocht je dat willen.

Neem een proefles bij Rijschool Wageningen

Het is mogelijk om een proefles bij ons te nemen, zo leer je de instructeur kennen, je leert de werkwijze van onze rijschool, en wij kunnen inschatten hoeveel lessen je ongeveer nodig gaat hebben. Mocht jij na deze proefles kiezen voor Rijschool Wageningen, dan wordt deze proefles omgezet in een gratis les!
Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons via +31 0 624882761 of info@mijn-rijles.nl.

Rijschool Wageningen | Mijn-rijles.nl

Comments are closed.