Rijschool Vlaardingen

Het halen van je rijbewijs is eigenlijk heel makkelijk als je je rijlessen volgt bij Avanti Rijschool. Door de professionaliteit en de ervarenheid van onze instructeurs zorgen ze er voor dat jij iedere keer een veilig gevoel krijgt als je in een van onze lesauto’s op de weg rijdt. De professionaliteit is ook van onze kenmerken, wij zijn zeer vakbekwaam en doen er alles aan om jou zo snel mogelijk te laten slagen voor het praktijkexamen!

Er zijn diverse manieren om je rijbewijs te halen bij Rijschool Vlaardingen. Uiteraard is het mogelijk om steeds losse rijlessen aan te schaffen, en als instructeur en leerling samen besluiten dat de leerling klaar is voor het praktijkexamen, dan wordt dat aangevraagd. Dit is een manier zoals veel mensen hem kennen en ook vroeger zo gedaan hebben. Bij Avanti Rijschool bieden wij ook pakketten aan. Zo ben je een vast bedrag kwijt, en ben je verzekerd van een aantal rijlessen plus een praktijkexamen!

Ben je nou geïnteresseerd in een van deze pakketten maar weet je niet exact welk aantal lessen je nodig zult hebben? Geen paniek, Rijschool Vlaardingen helpt jou hierbij, doormiddel van een gesprek en eventueel een proefles bepalen wij hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben. Neem snel contact met ons op als je nog eventuele vragen hebt, wij zijn te bereiken op 010-4673820 of via de mail naar info@avantirijschool.nl.

Rijschool Vlaardingen

Comments are closed.