Rijschool Dordrecht

Ben jij al 18 maar ben je nog niet in het bezit van een rijbewijs? Ben je woonachtig in Dordrecht en heb je enorme motivatie om toch je rijbewijs een keer te halen? Schakel dan Avanti Rijschool Dordrecht in! Wij hebben een zeer divers aanbod qua soorten rijbewijzen en onze instructeurs zullen jou een veilig gevoel geven op de weg. Avanti Verkeersschool is dé rijschool in Dordrecht!

Diverse rijbewijzen te behalen bij Rijschool Dordrecht

Als je het woord rijbewijs hoort, denk je vaak gelijk aan een auto. Wij bieden echter niet alleen maar het autorijbewijs aan, wij zijn van meerdere markten thuis. Denk aan de motor, de bromfiets, maar ook je vrachtwagenrijbewijs kun je behalen bij Rijschool Avanti. Alles is mogelijk, en niet alleen in Dordrecht, wij zijn ook actief in Hoogvliet, Rotterdam, Capelle en Vlaardingen.

Hoog slagingspercentage bij Avanti

Wij hebben als rijschool een bovengemiddeld slagingspercentage, dit betekent dat veel leerlingen hun praktijkexamen in een keer succesvol afleggen. Dit betekent niet dat het erg is als het jou niet in een keer lukt, het is absoluut geen ramp als je het nog een keer over moet doen. Heb jij nog vragen over Rijschool Dordrecht? Neem dan even contact op met 010-4673820 of info@avantirijschool.nl.

Rijschool Dordrecht | Avanti Verkeersschool

Comments are closed.