Reparatie van onze ruit

Heeft u een sterretje in uw ruit en is deze op korte termijn aan ruit reparatie toe? Dan bent u bij dit bedrijf aan het goede adres! Dit bedrijf zorgt ervoor dat u weer veilig de weg op kunt zonder dat u bang hoeft te zijn dat u ruit weer zal barsten. Dit kan komen door temperatuur verschillen of door een steentje of iets anders hards.

Eigen ervaring

Afgelopen jaar ben ik op vakantie geweest in de franse alpen met mijn familie. Dit was erg mooi en we hebben ons erg vermaakt. Tijdens deze vakantie zijn we vaak de bergen in geweest. Hier is natuurlijk veel temperatuur verschil. We hadden al een barstje in het raam zitten maar toen we naar boven gingen in een berg en het temperatuur verschil zo groot werd en we daarna weer gingen dalen barste onze ruit nog veel erger. We hadden eerst een barstje ter grootte van een 2 euro munt en erna was deze barst uitgegroeid tot een groot bord.

We hebben toen we thuis waren meteen dit bedrijf gebeld en gevraagd of ze dit konden maken. De reparatie van onze ruit ging erg voorspoedig en alles liep perfect. Voor meer informatie, bekijk de website!

Comments are closed.