Relaxen in uw chalet in Courchevel

Spaart u al jaren voor een luxueuze wintersportvakantie of wilt u gewoon ieder jaar alleen maar genieten tijdens de winterse vakantie? Dan is Courchevel 1850 en omgeving wat ons betreft de enige optie. Want wilt u echt ontspannen, dan moet u vanuit uw chalet Courchevel gaan verkennen. Courchevel 1850 is namelijk niet alleen het hart van dit skigebied, maar wordt ook gezien als de beste plaats wanneer het gaat om kwalitatief hoogstaande accommodaties, veel aandacht voor persoonlijke service en een zeer gevarieerd winkelaanbod met zeer luxe merken.

Vanuit een chalet Courchevel bekijken
De chalets in Courchevel zijn onovertroffen. Veel van deze accommodaties zijn voorzien van alle luxe die u zich kunt indenken: zwembad, open haard, heerlijke bedden en een zeer gezellige inrichting. Een echte must-have voor een ontspannende wintersportvakantie.

Maar wilt u meer van de omgeving zien? Dan is het heel eenvoudig om vanuit uw chalet Courchevel te ontdekken. De meeste chalets liggen namelijk perfect gelegen, ideaal om een tocht te gaan langlaufen of om met een berggids te gaan wandelen om onder begeleiding de omgeving te ontdekken. Courchevel ligt in de Franse Alpen en is het grootste skigebied ter wereld, dus wij raden aan om vooral ook de ski’s onder te binden! Maar liefst 85% van het skigebied is gelegen boven de 1800 meter. Meer dan 2000 sneeuwmachines zorgen ervoor dat er altijd een dekking is van 45% van het gebied. Daardoor is Courchevel 1850 en omgeving er van begin december tot eind april gegarandeerd helemaal klaar voor om lekker te dienen als fantastische piste.

En als het om pistes gaat, stelt Courchevel wederom niet teleur. U vindt er maar liefst 311 verschillende pistes, van groen tot zwart. En bent u nog niet zo zeker op de ski’s? Dan kunt u heel eenvoudig oefenen in de speciale zones die daarvoor zijn aangewezen, zonder van de sokken geskied te worden door snelle en ervaren skiërs. Maar u zult zien, als u eenmaal een keer in een chalet Courchevel hebt ontdekt, dan wilt u vaker terugkomen en dan zal het skiën zelf ook ieder jaar weer een stukje beter gaan! En zo niet, dan kunt u altijd nog de hulp inroepen van een van de 900 enthousiaste skileraren.

Comments are closed.