Realisatie van uw veranda

Bent u toe aan een stukje extra woongenot in uw tuin? Wellicht is een veranda dan iets voor u. Zo’n houten veranda die u vaak ziet bij de Amerikaanse huizen. Daarnaast is het ook mogelijk om een traditionele eiken veranda voor u te realiseren. Heeft u namelijk best een kleine woning, dan kan een aanbouw aan uw woning ervoor zorgen dat u uiteindelijk meer ruimte heeft om van het buitenleven te genieten. Veel mensen kiezen dan ook wel voor een tuinhuisje. Maar wat als u daar nou niet echt de ruimte voor hebt, omdat deze los van het huis moet komen te staan? Dan is een aanbouw als veranda wellicht iets voor u. Wij leggen graag voor u uit hoe uw ontwerp tot stand komt.

Voorbereiding voor het ontwerp van uw veranda

De voorbereidingen voordat wij uw veranda ontwerpen komen te liggen bij wat uw wensen en eisen zijn. Wat voor houtsoort wilt u bijvoorbeeld dat wij gebruiken voor de realisatie? En hoe groot moet de aanbouw aan uw woning zijn? Dat zijn punten waar u vooraf het beste even over na kunt denken. Aan de hand van uw wensen zullen wij een 3D ontwerp tekening voor u maken. Dit is aan de hand van ons CAD-CAM systeem. De tekeningen van uw veranda worden rechtstreeks naar de CNC machine gestuurd. De CNC machine zaagt alle houten onderdelen op maat, zodat alles perfect past wanneer wij uw veranda gaan bouwen.

Meer informatie over de realisatie van uw veranda?

Bekijk onze website voor meer informatie, of houd deze blog in de gaten. Wij houden u op de hoogte van de mogelijkheden en onze gerealiseerde projecten.

Comments are closed.