Professionele assertiviteitstraining erg succesvol!

Een cursus zelfvertrouwen is voor een ieder een verstandige cursus. Waarom? Met de assertiviteitstraining, zoals dat ook wel eens in de volksmond wordt genoemd, zal er voor zorgen dat u meer rekening met uw zelf gaat houden in plaats van het ‘altijd maar rekening houden met’ gedrag. Een praktische persoonlijke en doelgerichte training en/of cursus zal uw zelfvertrouwen weer de oude zijn. In een aantal lagen leert u waar u zelf de focus op kunt leggen. Dit is werk of privé gerelateerd. 

Verleg je grenzen!

De kunst is uiteindelijk om jezelf meer op waarde in te schatten en ook voor jezelf meer waard te zijn. Je kunt dit veel beter onder controle krijgen door bijvoorbeeld het volgen van een assertiviteitstraining. Dit kunt u onder andere doen bij de assertiviteitstrainer in Amsterdam. Daar kunt u beginnen met een telefonische of Skype intake. Na dit gesprek zult u in vier trainingsdagen,verspreid over vier maanden, uw zelf meer waarde geven. Dat is het begin van deze assertiviteitscursus. Daarnaast heeft u een individueel coachingssessie die u samen met uw persoonlijke coach kunt gaan maken.

Extra informatie over een assertiviteitstraining

Wilt u meer informatie over deze assertiviteitstraining Amsterdam? Bekijk dan snel de website en vraag meer informatie aan. U zult hierdoor uw eigen waarde veel hoger gaan inschatten.

Comments are closed.