Preventief medisch onderzoek voor bedrijven

Het ziekteverzuim van bedrijven ligt gemiddeld op 3%. Kortdurig verzuim door een ziekte is vaak te overzien. Als iemand voor langere tijd uitvalt, kan dit grote gevolgen hebben voor een bedrijf. Door het vroegtijdig signaleren en in kaart brengen van gezondheidsrisico’s door middel van preventief medisch onderzoek kunt u veel geld besparen. Werknemers die gezond zijn, presteren over het algemeen beter en is het ziekteverloop vaak korter.

 

Zakelijke Dienstverlening van Prescan

De afdeling ‘Zakelijke Dienstverlening’ van Prescan is verantwoordelijk voor alle aanvragen die vanuit het bedrijfsleven komen. Deze afdeling adviseert u graag over de mogelijkheden van preventief medisch onderzoek voor bedrijven. Zij inventariseren samen met u welke wensen en behoeften er zijn op gebied van preventief medisch onderzoek. Door middel van deze informatie worden onderzoeksprogramma’s samengesteld. Onze Zakelijke Dienstverlening zal dit samenstellen met behulp van medisch personeel. Daarnaast kunnen zij u tevens informeren over een aantal (fiscale) voordelen. Wij zijn 5 dagen per week onderweg om langs bedrijven te gaan en deze vrijblijvend te voorzien van advies. Mocht u interesse hebben, dan zal u geïnformeerd worden over de onderzoeksmogelijkheden. De intake vindt plaats door een verpleegkundig onderzoekscoördinator. Hij of zij zal tijdens deze intake een uitgebreide vragenlijst met u doornemen. Samen met de arts wordt overlegd welke onderzoeken het beste bij u passen. Het advies wat wordt gegeven, is deskundig en betrouwbaar. Naar aanleiding van ons advies kunt u besluiten eventueel een aanvullend onderzoek te laten uitvoeren.

 

Herhaling van de Bodyscan

Het is van groot belang een Bodyscan periodiek te laten uitvoeren, zo ook voor werknemers en werkgevers. Indien een werknemer en-/of werkgever eerder een onderzoek heeft ondergaan bij Prescan, dan worden uw gegevens en beelden opgeslagen. Eerdere gegevens kunnen worden vergeleken met het volgende onderzoek.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *