Peugeot 508 Active THP kopen met 5.951,00 euro korting

Het Franse merk Peugeot 407 heeft na jaren lange trouwe dienst een moderne, verbeterde opvolger gekregen: de nieuwe Peugeot 508. Deze nieuwe auto gaat met de tijd mee, bescheiden, subtiele lijnen en koplampen. De auto is goed afgewerkt,we kunnen zien dat er goed is nagedacht over de design van deze chique, luxe auto.

De nieuwe Peugeot 508 Active is een verbetering van zijn voorganger, de Peugeot 407. De nieuwe auto heeft namelijk meer ruimte in de achterbak, een luxe, strak interieur en in het algemeen een chique uitstraling.  Deze auto kopen op de auto kopen site 1DayCar.com is een slimme investering voor uw toekomst, de auto zal jaren lang meegaan.

De nieuwe Peugeot 508 kopen: een moderne auto met een luxe uitstraling

 

Een luxe, ruime auto die ondanks zijn volume toch milieubewust rijdt: de Peugeot 508 Active is voorzien van  een systeem wat de CO2 uitstoot verlaagt van 124 naar 115 gram per kilometer. Daarnaast is deze grote Franse bolide voorzien van luxe extra’s zoals bi-xenon verlichting met  actieve bochtverlichting, climate/cruise control, Navigatie inclusief Bluetooth en SOS en uiteraard betrouwbare parkeersensoren om inparkeren zo soepel mogelijk te laten verlopen.

De nieuwe auto kopen met 22% korting

 

Als u na een tijd van auto wilt wisselen maar er nog niet aan toe bent gekomen is dit het ideale moment om de stap te nemen: de nieuwe Peugeot 508 Active staat momenteel te koop op de nieuwe auto kopen site 1DayCar.com met 22% korting! U kunt meteen van uw huidige auto af door deze aan te melden op de auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl, eenmaal aangemeld krijgt u binnen 48 uur een bod en kunt u overgaan op de nieuwe, trendy Peugeot.

 

Comments are closed.