Peugeot 508 2.0 HDI Active met 7.038 euro korting

Veel mensen willen hun tweedehandse auto inruilen voor een nieuwe auto en een financiering regelen via de dealer om de kosten te drukken. Zo’n grote aankoop schrikt veel mensen af, uit angst om iets fout te doen of om een auto te kopen wat eigenlijk toch niet goed bij hun past. Hoe bepaalt u welke auto het beste bij u past? En wat zijn de betaalmogelijkheden?

Het is erg belangrijk om een auto te kopen die aan uw gezinssituatie voldoet, het is bijvoorbeeld niet verstandig om een kleinere auto aan te schaffen als u een groot gezin heeft. Dan kunt u beter de moderne Peugeot Active kopen om voldoende ruimte te hebben. “Het is wel leuk en aardig een grote auto kopen, maar waar komt het geld vandaan?” vragen de meeste mensen zich dan af. Met de Peugeot Active hoeft het kostenplaatje geen drempel te zijn.

De Peugeot 508 HDI Active aanbieding op 1DayCar.com

De Peugeot Active is een hele ruime auto, met een stoer uiterlijk: perfect voor het moderne gezin van tegenwoordig. Nu te koop met een ruim 7.038 euro korting! Dat is 18% korting op de aankoop van uw nieuwe auto. Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over de financiering en het verkopen van uw oude auto, dat wordt allemaal tot in de puntjes geregeld zodat u met een gerust hart over kunt gaan op de ruime, luxe Peugeot Active.

Uw oude auto inruilen of verkopen en betaalmogelijkheden

– U kunt uw oude auto inruilen via de nieuwe auto kopen  site 1DayCar.com, of u kunt uw occasion verkopen op ikwilvanmijnautoaf.nl. Dan ontvangt u een bod binnen 48 uur van een erkende dealer bij u in de buurt die uw contant uitbetaald bij de sleuteloverdracht. Uw oude auto is dus geen struikelblok.

– U kunt de auto aanschaffen door middel van een financiering in samenwerking met de nieuwe auto kopen site 1DayCar.com zodat de kosten worden verdeelt in plaats van dat u alles in een keer moet betalen.

 

 

 

Comments are closed.