Paard sloeg op hol

Afgelopen jaar heeft mijn vrouw besloten om een paard voor onze dochter te kopen en deze bij de buren te stallen. Zij hebben namelijk een enorme manege, en onze dochter is er dagelijks te vinden om met de paarden van de buurvrouw te spelen. Mijn vrouw vond het nu tijd om onze dochter een paard cadeau te geven, gezien het feit dat ze nu dus oud en wijs genoeg is om volledig voor het paard te zorgen. Echter ging het toch mis in de stal van haar paard.

In de nacht was het paard namelijk op hol geslagen, waardoor er een aantal katrollen en een karabijnhaak sneuvelde in de manege van de buurvrouw. Echter was er verder niet al teveel schade, maar mijn man en ik voelde ons wel enorm schuldig over het feit dat er dus schade was aan de manage. Om deze reden besloten mijn man en ik om zelf de katrollen en karabijnhaak online te bestellen zodat de manege door mijn man hersteld zou kunnen worden.

Al met al viel het dus allemaal gelukkig mee, en hebben wij de katrollen en karabijnhaak goedkoop kunnen bestellen via een unieke webshop! Wil jij meer over deze webshop weten? Bekijk dan eens de website van de specialist!

Comments are closed.