Oude trap in ons nieuwe huis

Mijn vrouw en ik hebben afgelopen jaar een nieuw huis gekocht in het hartje van Rotterdam. Mijn vrouw heeft een nieuwe baan gekregen in de haven van Rotterdam, waar zij alle administratie van de binnenkomende boten gaat verzorgen. Het is een baan die onze hele leven veranderd, en het was voor ons zaak om zo spoedig mogelijk naar Rotterdam te verhuizen. We hebben het huis gekocht, maar echter moeten er nog wel het één en het ander gebeuren.

Trap laten renoveren

Het eerste wat ons opviel is dat wij de trap moeten laten renoveren. Mijn vrouw had liever dat ik dit zelf zou doen, maar traprenovatie is iets wat in mijn ogen echt een klus is voor een specialist. Om deze reden heb ik ook besloten om contact op te nemen met een specialist en heb gevraagd naar de kosten hiervan. Bovendien vind ik het ook heel erg belangrijk dat de trap bekleedt wordt, gezien het feit dat wij over enkele jaren vast en zeker kinderen door ons huis zullen hebben lopen.

Wil ook jij een trap laten renoveren, of wil jij bijvoorbeeld de trap in jouw huis laten bekleden door een echte specialist? Klik dan voor meer informatie op de linkjes in dit artikel om te weten te komen wat bijvoorbeeld de kosten zijn van een trap bekleden.

Comments are closed.