Optimaal internet voor bezoekers

Wie een openbare plek bezoekt zoals een bar, restaurant of hotel verwacht dat er een Wi-Fi verbinding is, waar gebruik van gemaakt kan worden. De meeste plekken hebben dit ook al, maar de verbinding laat meestal aan de wensen over en is niet bepaald hoogstaand. Dit komt door de signaalsterkte op verschillende plekken en het niet aan kunnen van het hoge aantal gebruikers. Door een hoog aantal gebruikers wordt de verbinding trager en zal het internet een stuk minder goed en beperkt werken dan met minder gebruikers. Een gebrek aan internetcapaciteit wordt dit ook wel genoemd. Gelukkig zijn er wel veel manieren ontwikkelt om jouw verbinding sneller en effectiever te maken, zodat de bezoekers tevreden gebruik kunnen maken van jouw Wi-Fi verbinding.

Optinet is een bedrijf die op dit gebied gespecialiseerd is en erg goed weet wat ze moeten doen om goede verbindingen te krijgen. Daarnaast is het bedrijf ook glasvezelspecialist en dat betekent dat het erg goed is in het leggen van glasvezelbekabeling. Glasvezel is een vrij nieuwe techniek en komt uit Azie. In Nederland maken wij sinds kort gebruik van deze techniek en zorgt voor verbluffende resultaten op het gebied van snelheid van een internetverbinding. Glasvezelbekabeling wordt aangesloten op jouw modem/router en zorgt voor een veel snellere en effectievere manier van internetten dan met de normale, koperen kabel. Zeker de moeite waar, ook bij heel veel bezoekers.

Bij Optinet kan je ook een Wi-Fi HotSpot installatie laten doen. Dit zorgt voor een optimale Wi-Fi verbinding voor jouw bezoekers en zal Optinet deze helemaal voor jou installeren en ervoor zorgen dat de signaalsterkte erg hoog is. Door middel van deze installatie zullen de bezoekers in grote aantallen gebruik kunnen maken van het netwerk zonder dat de snelheid van het internet wordt aangetast. Het zorgt voor een snelle en stabiele verbinding  en dat is waar wij allemaal op zoek naar zijn.

Laat je bezoekers genieten van snel internet en laat Optinet jouw hiermee helpen om het best mogelijke internet aan te bieden!

Comments are closed.