Op zoek naar een kantoorruimte in Enschede?

Heeft u een bedrijf of een vereniging, maar heeft u geen kantoor of gebouw waarin u alle activiteiten en werkzaamheden kunt verrichten? Dan is het hebben van een kantoorruimte in Enschede wat u wilt! In zulke kantoorruimtes kunt u werken, vergaderen, coachen en therapie geven. Dit is mogelijk dankzij de betaalbare kantoorruimtes van Dock Hengelo.

Kantoorruimtes van Dock Hengelo

DOCK Hengelo is een bedrijf wat kantoorruimtes verhuurt. Zij hebben in totaal tien werkplekken, een coachruimte en een vergader zaal. De openingstijden zijn heel erg flexibel. Door middel van de DOCK APP kunt u eenvoudig toegang krijgen tot alle ruimtes. Het reserveren gaat heel makkelijk en is altijd gratis. In alle werkplekken is WIFI aanwezig en kunt u gewoon koffie en thee drinken. Zo kunt u voor elke werkzaamheid, therapie, coachen of vergadering elke dag de hele dag in een fijne omgeving bezig gaan.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in het huren van een kantoorruimte in Hengelo? Ga dan nu naar de website. Hier vindt u alle belangrijke informatie over de werkplekken en het bedrijf zelf. Als u wilt reserveren kan dit via de website. U moet het contactformulier invullen en opsturen en u krijgt zo snel mogelijk reactie. Kies voor DOCK Hengelo als u wilt kiezen voor fijne werkplekken voor al uw werkzaamheden!

 

Comments are closed.