Op zoek naar een betrouwbare rijschool in Tilburg?

Goede rijlessen krijgen tegen een goede prijs? Dan ga je naar verkeersschool Intest. We hebben jarenlang ervaring en zijn een betrouwbare rijschool in de omliggende regio voor zowel particuliere opleidingen als voor chauffeursopleidingen. Bij Rijschool Tilburg slaag je sneller en beter, dat hebben wij wel bewezen. Wij besteden veel aandacht aan zowel theorielessen als praktijklessen voor al onze leerlingen. 


Goede begeleiding

Verkeersschool Tilburg vindt het belangrijk dat je je op je gemak voelt tijdens je rijlessen en tijdens het examen. Wij weten als geen ander dat het volgen van rijlessen voor sommige mensen zenuwslopend is. Door goede begeleiding en duidelijke lessen bij Rijschool Tilburg is het voor iedereen haalbaar om zijn of haar rijbewijs te halen. Ook maken wij gebruik van lessen via een rijsimulator waardoor je nog beter je theorie in praktijk kunt brengen.


Ervaren instructeurs

Ervaren instructeurs leiden je op voor het theorie- en het praktijkexamen voor rijbewijs B, rijbewijs C, C1, CE, je motor of scooterrijbewijs. Pas als je er helemaal klaar voor bent ga je voor het examen! Bij ons kan je starten vanaf 16,5 jaar met het 2toDrive project. Rijlessen nemen vanaf 16,5 jaar en na het examen op je 17e met een coach ervaring opdoen zodat je op je 18e al goed kunt rijden.


Rijlessen Tilburg

Wij zijn ISO-gecertificeerd en hebben het 3 – sterren label van de BOVAG. Je bent dus aan een goed en vertrouwd adres voor je rijlessen en voor het behalen van je rijexamen. 
Ga voor theorie en praktijklessen voor auto, motor of transport naar Rijschool Intest in Tilburg. Wij begeleiden je van theorie naar praktijk en van rijlessen tot en met rijexamen!

Comments are closed.