Op zoek naar een advocaat in Venlo

Bent u op zoek naar een advocaat in de buurt van Venlo? Bij Van der Putt Advocaten bent u dan aan het juiste adres. Van der Putt is gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden. Ze hebben meerdere advocaten in dienst die u graag willen helpen. Van der Putt Advocaten is toegankelijk, betaalbaar en gespecialiseerd.

De mogelijkheden bij Van der Putt

Van der Putt Advocaten is een full-service advocatenbureau dat meerdere advocaten in dienst heeft die u graag van dienst zijn. De advocaten zijn resultaatgericht, persoonlijk en transparant en zorgen voor korte communicatie lijnen met u als cliënt. Het bedrijf heeft al 40 jaar ervaring en biedt u snel een praktische oplossing. De advocaten hebben ieder een eigen specialisatie. Zo kunnen ze u helpen bij bedrijfsongevallen, beroepsziekten, geweldsmisdrijven, medische fouten, nabestaanden bij overlijden, overige ongevallen en schadeverzekeringen, maar ook voor arbeidsrecht en ontslag, bestuursrecht, faillissementen en personen en familierecht.

Meer informatie over de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Van der Putt Advocaten en wilt u weten wat zij voor u kunnen betekenen? Ga dan naar de site voor meer informatie of neem contact op en zij helpen u graag verder. Ook kunt u altijd even langskomen bij het kantoor in Venlo.

Comments are closed.