Op zoek naar de beste Schoonheidssalon in Zevenaar

In een schoonheidssalon wordt er vaak een huidanalyse gemaakt. De schoonheidssalon heeft het dan vaak over huidtypes. Maar hoe weet u nou welk huidtype u heeft? En hoe herkent u deze? In dit artikel bespreken we de meest voorkomende huidtypes.

De vette huid

De vette huid is meestal wat dikker dan andere huidtypes. De vette huid glimt, heeft grovere poriën en heeft last van onzuiverheden. Bij de vette huid zie je vaak mee-eters en puistjes. Schoonheidssalon Zevenaar kan u producten adviseren die het glimmen tegengaan. Ook kan Schoonheidssalon Zevenaar uw onzuiverheden verwijderen.

De droge huid

De droge huid voelt vaak trekkerig aan bijvoorbeeld na het douchen. Ook kan de droge huid schilfertjes, roodheid en droogtelijntjes hebben. Een schoonheidssalon in Zevenaar kan u vaak een hydraterende behandeling aanbieden, zodat de huid tot rust komt en het trekkerige gevoel verdwijnt.

De normale huid

de normale huid heeft fijne poriën, voelt niet trekkerig aan en glanst mooi. De huid glimt niet overdreven. Ook voelt de huid prettig aan na reiniging. Wel is het belangrijk om de huid goed te blijven verzorgen en hydrateren. De schoonheidssalon in Zevenaar kan u hier een passend advies in geven.

De gemengde huid

Dit is het meest lastige huidtype. Vaak is de t-zone (voorhoofd, neus en kin) wat vetter, en de wangen normaal of droog. Ook heeft de gemengde huid vaak een vochttekort. Een schoonheidssalon in Zevenaar heeft een passend advies en producten voor u, zodat de huid weer in balans komt.

De oudere huid

De oudere huid heeft ook een speciale verzorging nodig. De oudere huid heeft rimpeltjes (beginnend rond de mond en de ogen), heeft een vochttekort, hier en daar een mee-eter. Bij de oudere huid is het belangrijk om deze goed te verzorgen. Ook een behandeling bij een Schoonheidssalon Zevenaar op zijn tijd is een weldaad voor de huid.

Comments are closed.