Op maat gemaakte garagepoorten

Cordoba

De Cordoba garagepoort geeft uw huis een moderne en markante uitstraling. Het design van het poortblad is ongeprofileerd en bestaat uit zeer smalle microprofielen die een reliëf vormen op de garagepoort.

Girona

De Girona garagepoort geeft uw huis een natuurlijke en moderne uitstraling. De poort is leverbaar in antraciet of zilver en heeft een bijzondere textuur lijkend op natuursteen.

Granada

De Granada garagepoort geeft uw huis een klassieke uitstraling door cassettemotief bestaande uit vierkante vlakken Doordat deze garagepoort op maat gemaakt wordt en de benodigde inbouwruimte klein is, is deze garagepoort geschikt voor verreweg alle garages.

Malaga

De Malaga garagepoort geeft uw huis een modern-klassieke uitstraling. Het horizontale brede plankenmotief laat uw poortopening groter lijken. Doordat deze garagepoort op maat gemaakt wordt en de benodigde inbouwruimte klein is, is deze garagepoort geschikt voor elke situatie.

Sevilla

De Sevilla garagepoort geeft uw huis een klassieke uitstraling dankzij het horizontale smalle plankenmotief. Doordat deze garagepoort op maat gemaakt wordt en de benodigde inbouwruimte klein is, is deze garagepoort geschikt voor verreweg alle garages.

Zaragoza

De Zaragoza garagepoort geeft uw huis een zeer moderne uitstraling. Het poortblad van deze deur is ongeprofileerd en dus vlak. Doordat deze garagepoort op maat gemaakt wordt en de benodigde inbouwruimte klein is, is deze garagepoort geschikt voor verreweg elke situatie.

Bron: www.romass.be/garagepoorten

Comments are closed.