Op Facebook kun je je verhaal kwijt

Maak jij veel mee en wil je dat graag delen met anderen? Je hoeft alleen maar in te loggen via Facebook en je kunt verhalen en leuke anekdotes op je pagina plaatsen. Een terugblik op dat kleurige zomerfeest aan het strand van Bloemendaal, gekke of ontroerende woorden uit de mond van de kinderen, een anekdote over rare capriolen van de hond of de poezen. Die verhalen kun aan de rest van de wereld laten lezen. Want bijna anderhalf miljard mensen hebben inmiddels een pagina op Facebook. Maar je kunt Facebook natuurlijk ook zo instellen dat alleen een beperkte groep vrienden die te lezen krijgen.

Aanmelden op Facebook is heel eenvoudig. Je gaat naar de website Facebook.com, vult een paar vragen in en klaar is Kees. Dat kost nauwelijks tijd. Je krijgt een mail van Facebook en als je dan op de activeringslink klikt, ben je ook een van de velen met een account. Nu kun je op Facebook inloggen. Krijg je het niet voor elkaar, dat gebeurt overigens zelden, dan kun je zoeken op login Facebook en kijken hoe je wél kunt inloggen.

Mooi Facebook

Dus eerst op Facebook inloggen. Als je dat hebt gedaan, kun je verhalen over jezelf, de kinderen, je vrienden, feesten of over wie of wat dan ook op Facebook zetten. Je gaat naar de linker kolom en scrolt omlaag naar ‘Notities’ en klikt daarop. Vervolgens kun je ‘Notities toevoegen’. Zo eenvoudig is het. En dat is het mooie van Facebook, daarop kun je je verhaal kwijt.

Comments are closed.