Ook bloemen steeds meer online verkrijgbaar

Niet alleen de kledingverkoop verschuift steeds meer naar het internet. Ook boodschappen, bloemen, meubels en schoenen worden tegenwoordig erg vaak online gekocht. Voor sommige producten is het vanzelfsprekend dat je ze online koopt maar toen ik merkte dat de bloemenverkoop aantrok was ik toch wel enigszins verbaasd. Ik vond het altijd heerlijk om op vrijdag uitgebreid een boeket samen te stellen bij de bloemist. Je ruikt de verse bloemen en kunt advies vragen aan de verkoopster. Totdat ik moeder werd en steeds minder tijd over had.

Het gemak van online bloemen bestellen

Ik moet maar eens meegaan met de tijd en besloot te zoeken op online bloemen bestellen. Ik was verbaasd over de resultaten. Er zijn al behoorlijk wat shops die bloemen online verkopen. Ik vind kwaliteit het belangrijkst. Daar kom je alleen achter door simpelweg te bestellen. Ik nam de proef op de som en heb van drie webshops een bos bloemen besteld. Ik heb met mezelf afgesproken dat mocht het niet bevallen, doe ik het nooit meer. Ongeacht de trend van online shoppen.

Kwaliteit van bloemen staat voorop

Drie weken achter mekaar kreeg ik een mooi boeket thuisbezorgd. Ik moet eerlijk zeggen, iedere keer als de bel ging was ik blij en verrast en het ene boeket was nog mooier ingepakt dan de ander. Eigenlijk is dit veel leuker dan zelf bloemen kopen. Zo is het meer een verrassing en kost het je minder tijd. Ik begin steeds meer te wennen aan die verschuiving naar online. Ik begin me een beetje een moderne moeder te voelen. Na drie weken is het tijd om mijn voorkeur te bepalen. De boeketten waren alle drie van goede kwaliteit. Ook de bezorging was prima. Toch was er één boeket wat er voor mij uitsprong. Deze bos witte bloemen heeft meer dan twee weken gestaan en werd bezorgd in een hele leuke verpakking.

Zo werd Frederiques Choice mijn favoriete bloemenwebshop

De bloemen die het langst hebben gestaan heb ik bestel in de webshop Frederique’s Choice. Ik heb ook echt het idee dat die bloemen met zorg worden gekozen en dat het bedrijf zijn best doet om vernieuwend en creatief te zijn. In de webshop zag ik bijvoorbeeld leuke vazen en vogelhuisjes maar ook bloembollen en schepjes. Niks mis met die verschuiving naar online. Ik vind het hartstikke leuk om bloemen online te bestellen en dat ga ik zeker nog veel vaker doen.

 

Comments are closed.