Online dating: drie tips voor een aantrekkelijker persoonlijk profiel

Online daten is populair. Steeds meer mensen wagen de stap en maken een persoonlijk profiel aan op een datingsite als C-date. Velen weten echter niet goed hoe ze hun profiel zo optimaal mogelijk kunnen invullen. Het blijft immers lastig om iets over jezelf te vertellen – laat staan om het profiel zo in te vullen, dat anderen graag met je in contact willen komen. C-date, een van de grootste casual dating-sites ter wereld, helpt online daters graag. De volgende drie tips zijn de basis voor een aantrekkelijker profiel waarmee je opvalt tussen duizenden andere mensen op zoek naar de liefde.

Tip 1: ga voor een stralende profielfoto
Het ligt misschien voor de hand, maar de gekozen foto is voor een kwart van de online singles het belangrijkste onderdeel van andermans profiel. Dit blijkt uit onderzoek van C-date. Op een aantrekkelijke foto is je gezicht goed zichtbaar; zorg ervoor dat de focus van de foto daarop ligt. Een glimlach doet daarbij nog altijd wonderen. Een lachend gezicht ziet er aantrekkelijker uit en motiveert andere singles om contact te zoeken.

Tip 2: schrijf een zelfverzekerde profieltekst
Een beschrijving van jezelf, het blijft misschien wel de lastigste klus bij het invullen van je online profiel. Een tip van C-date: houd het kort en bondig, en verval niet in vage termen. Waar houd je van, wat zijn je ambities en wat is je ultieme droom? Deze dingen zeggen vaak veel meer over je dan termen als enthousiast, spontaan en ‘op zoek naar de prins op het witte paard’. Voorkom gezeur over eerdere relaties en blijf positief. Een goede profieltekst straalt zelfvertrouwen uit, is hier en daar grappig en roept positieve gevoelens op. Kijk wel uit: teveel informatie is nooit goed. Houd het spannend door niet alles over je leven te vertellen. Dit maakt anderen nieuwsgierig naar meer.

Tip 3: kies een opvallende gebruikersnaam
Veel datingsites staan vol met Bart’s en Sofie’s. Vaak gebruiken singles hun echte naam ook als gebruikersnaam. Echt opvallen doe je hiermee niet. Kies daarom voor een grappige en makkelijk te onthouden naam; denk bijvoorbeeld aan een term die iets zegt over je hobby of persoonlijkheid. Het zou zo maar de eerste aanleiding kunnen zijn voor iets moois. Je echte naam komt dan later wel.

Over C-date
C-date is een van de grootste casual dating-sites ter wereld. De verschillende lokale sites hebben gezamenlijk meer dan tien miljoen leden in 35 landen. De site is gespecialiseerd in casual dating op een hoog niveau. Casual dating is ontmoeten en relaties zonder enige verplichting. Dagelijks brengt C-date honderdduizenden mensen met elkaar in contact, die hun erotische relaties in stijl willen beleven en hun seksualiteit willen ontwikkelen. C-date richt zich op singles en stellen wereldwijd. De C-date-website maakt gebruik van een uniek matching-systeem. Op basis van persoonlijke voorkeuren en behoeften genereert het systeem zeer relevante matches, of het nu gaat om een flirt, een erotisch avontuurtje of het waarmaken van een fantasie. Meer informatie is te vinden op www.c-date.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *