Online bomen en planten kopen

Bent u op zoek naar een gezond boompje voor in uw tuin? Bij Gardenzo kunt u een  gezonde pruimenboom kopen. Bij Gardenzo heeft u keuze uit diverse soorten pruimenbomen, maar ook kunt u kiezen voor een andere soort boom.

Het assortiment

In het assortiment pruimenbomen van Gardenzo vindt u onder andere de pruimenboom Queen Vicotria, pruimenboom Reine Claude Verte, pruimenboom President, pruimenboom Reine Claude d’Oullins, pruimenboom Opal, de mini pruim en de duo pruim Reine Claude d’Oullins en Hauszwetsche. Aan de pruimbomen groeien gezonde pruimen. Pruimen zijn in veel opzichten gezond. Zo werken ze laxerend. In de pruim zitten stoffen die mee werken aan een goede stoelgang. Pruimen zijn rijk aan antioxidanten en die zijn goed oor het bestrijden van de vrije radicalen, die zorgen voor allerlei ziekten. Ook bevatten pruimen een stofje die er voor zorgt dat er veel ijzer wordt opgenomen in uw lichaam.

Bomen bestellen

U kunt ook verschillende soorten bomen in uw tuin planten. Op deze manier zorgt u voor een optimale vruchtzetting. Op de site van Gardenzo kunt u online planten kopen, maar ook bomen. De producten worden snel bij u thuis geleverd en boven een bedrag van 50 euro, betaalt u geen verzendkosten. De producten zijn uit voorraad leverbaar en daarom wordt er ook snel geleverd. De producten worden met uiterste zorg ingepakt en bij u bezorgd.

Comments are closed.