Nooit meer zelf boodschappen halen?

We kennen het allemaal wel. Het gesleep met boodschappen. Helemaal wanneer je ervoor kiest om boodschappen voro de hele week in 1 keer te halen. En dan ook nog bij verschillende winkels- Het gaat van het schap, naar je karretje, op de nd, in de tas, in de auto, naar huis, uit de auto en dan vervolgens ook nog je tas thuis uitpakken. Al met al aardig wat werk. En dan zul je ook altijd zien dat je iets vergeten bent mee te nemen.

Boodschappen bezorgen is tegenwoordig helemaal niet zo vreemd meer. Het word behoorlijk veel gedaan en er maken ook heel veel mensen gebruik van. Vooral mensen die zelf niet goed te been zijn of geen auto ter beschikking hebben kunnen erg veel profijt hebben bij boodschappen bezorgen. Het is snel, makkelijk en je hoeft er de deur niet meer voor uit. Een paar keer met je muis klikken is voldoende. Naast de nodige supermarkten die dit aanbieden zijn er ook de nodige bedrijven die alle ingredienten voor een bepaalde maaltijd bezorgen, inclusief het recept. Dus dat is een kwestie van recept volgen en u heeft een geheel nieuw gerecht op tafel staan.

Een paar weken geleden besloot ik zelf deze service eens uit te testen. We hadden een erg drukke week, en niet de tijd om uitgebreid boodschappen te halen zoals we dat normaal trouw elke week doen. En ik moet zeggen dat ik positief verrast ben. Het was niet zo duur als dat ik had gedacht en de boodschappen werden netjes bezorgd op et aangegeven tijdstip.

Comments are closed.