Nokia Lumia 925 reparatie

Nokia Lumia 925 reparatie

Na een jaar lang op geen krasje of defect te hebben gestuit, is het me vorige week toch uiteindelijk gelukt. Een iets te wilde fietstocht en een slecht uitgekozen bewaarplek in mijn jaszak zorgden ervoor dat mijn Nokia de weg naar de grond vond. De val resulteerde in een compleet verbrijzelde display, en hoewel de telefoon tot mijn grote verassing nog perfect functioneerde was het scherm totaal onleesbaar.
Enfin, ik moest op internet de zoektocht wagen naar een servicecenter in de buurt die een Lumia 925 scherm reparatie aannam. Makkelijker gezegd dan gedaan, want reparaties op de Lumia-series worden over het algemeen minder aangeboden dan reparaties op bijvoorbeeld een Samsung of iPhone. Uiteindelijk kwam ik terecht bij VistaRepair, een reparatiecenter die is gehuisvest onder het dak van VistaTelecom, in de Waarderpolder in Haarlem (niet ver van de IKEA). Omdat het pand gemakkelijk te bereiken is en het parkeren daar gratis is ging ik maar even langs met de auto.
Hoewel ik zonder afspraak binnenstapte, kon ik wel meteen geholpen worden. De reparateur vertelde mij dat de reparatie niet meer dan een half uur tijd in beslag zou nemen, wat mij enorm meeviel. Ik besloot om in het kantoor te blijven wachten.
En inderdaad, een half uur later had ik mijn Lumia 925 weer terug, in perfecte staat. Ik kreeg een factuur en een garantie geldig voor 3 maanden na de reparatie, en rekende af. Zo snel als mijn beeldscherm kapotviel, bijna zo snel was het weer gemaakt. Dikke pluim, VistaRepair!

Comments are closed.