Nieuwe telefoondienst op de markt zonder spionagetechnieken

Een niet nader te noemen telecombedrijf heeft een nieuwe telefoondienst op de markt gebracht, die niet is te achterhalen door spionagediensten. Door een nieuw samenwerking van het bedrijf is het voortaan mogelijk om via de provider telefoon –en videogesprekken te voeren, zonder dat daarbij de mogelijk is door derden om het gesprek af te luisteren.

Het bedrijf beweert de allereerste op de markt te zijn die deze diensten aanbiedt en verzekerd dan ook de volledige garantie dat de versleutelde telefoondienst werkt. Het bedrijf zou de exclusieve rechten voor Nederland, Duitsland en België hebben gekocht. De mobiele telefoongebruikers die aan zijn gesloten bij deze provider kunnen dus in het vervolg telefoon –en videogesprekken voeren via een wereldwijd beveiligd netwerk.

De samenwerking van het telecombedrijf is met een andere onderneming die gespecialiseerd is in het versleutelen van allerlei soorten data. Het bedrijf benadrukt dat het vergrendelen van de telefoondienst een pré is in onze huidige samenleving, omdat er altijd gevaar op de loer ligt dat er geheime informatie uit kan lekken naar derden.

Het bedrijf vindt dat elke telecomprovider hun telefoondiensten zou moeten kunnen versleutelen, om zo de privacy te waarborgen van elke gebruiker. Deze bijzondere samenwerking is volgens de directeur van het bedrijf een revolutie in de wereld van de telefoondiensten te noemen.

 

Comments are closed.