Nieuwe RECARO kinderstoelencollectie 2012/2013

De nieuwe collectie 2012/2013 van de RECARO kinderstoelen is laatst al gepresenteerd op de Kind&Jugend-beurs in Keulen en is nu bijna gereed om de markt te veroveren.
Alle kinderstoelen zijn voorzien van een nieuwe universele bekleding, hierin wordt dus geen onderscheid meer gemaakt in de zogenaamde gladde “Bellini” of velours “Microfibre” stoffen. Er zijn wel weer wat kleurwisselingen geweest. Zo zijn de kleuren oranje, zand en zilver vervangen door paars, bruin en antraciet. Ook zijn deze bekledingen weer zeer gemakkelijk afneembaar en zelfs wasbaar tot 30 graden in de wasmachine. De eerste kinderstoelen uit de nieuwe collectie zullen half december van dit jaar leverbaar zijn, de volledig collectie zal medio januari volgend jaar verkrijgbaar zijn.
In maart 2013 zal er ook nog een nieuwe kinderstoel aan het toch al uitgebreide RECARO kinderstoelenprogramma toegevoegd worden, namelijk de RECARO Monza Nova Seatfix IS. IS staat voor impact cushion, wat ook wel een opvangtafel of vanglichaam wordt genoemd. Door deze toevoeging aan de Monza Nova-serie kan de autokinderstoel gebruikt worden voor groep I,II en III. Dit levert een extreem lange gebruiksperiode op van ca. 9 maanden tot 12 jaar ofwel 9 tot 36kg.
Kijk voor de nieuwe RECARO kinderstoelencollectie 2012/2013 op www.bcsrecaro.nl of neem voor informatie contact met ons op via info@bcsrecaro of via telefoonnummer +31(0)226-745010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *