Nieuwbouw verkopen? Doe het met een bord

Heeft u een nieuwbouw project in de verkoop? Wil de verkoop nog niet echt vlotten? Krijgt u te weinig geïnteresseerden? Vanaf nu is er dé oplossing: een bouwbord!

Lange tijd waren er nog geen goede middelen om een project goed onder de aandacht te brengen, maar sinds kort is daar een goede oplossing voor gevonden. Een groot bord langs de kant van de weg met daarop de foto van  de toekomstige situatie van uw te bouwen woning of kantoor pand. Dit type bord wordt ook wel een bouwbord genoemd.

Het bouwbord is in een zeer snelle opkomt ze worden al op heel veel verschillende plekken gesignaleerd  in alle formaten, vormen, kleuren en materialen. Het bord van een metalen frame met een doek daar tussen is nog wel de meest gebruikte zegt ook Koen Hulsbos, de eigenaar van het bedrijf Vastgoedframe dat zicht verregaand heeft gespecialiseerd in het ontwerpen, maken en plaatsen van bouwborden.

De ervaring bij veel van de klanten van Vastgoedframe is dat projecten sneller worden verkocht als er een professioneel bouwbord is gebruikt. De kosten van het bord wegen meestal gemakkelijk op tegen de eventuele extra kosten als de verkoop niet wil lukken. In de meeste gevallen lopen en meer gegadigden langs het project en bellen er meer mensen om informatie over het project op te vragen.

De kosten voor een bouwbord zijn goed te overzien. Voor al enkele honderden euro’s is kan een simpel bord worden besteld. Ook als voor alle uitgebreide opties wordt gekozen blijven de prijzen nog heel bescheiden. Een extra stevig frame, meer kleuren druk, grote formaten en extra verankering zijn allemaal mogelijkheden. Ook de plaatsing kan volledig uit handen worden gegeven.

 

Comments are closed.