Nieuw Bespaarplan levert gebruikers tot € 2.000 op

Het nieuwe Geldreview Bespaarplan stelt gebruikers in staat om € 2.000 te besparen op vaste lasten, boodschappen, autokosten en meer.

Afgelopen twee jaar hebben we uitgebreid onderzoek gedaan naar besparingen en tientallen bespaarhandleidingen en tools ontwikkeld. Daarvoor hebben we niet alleen gekeken naar vaste lasten, maar naar alle huishoudrekeningen waarop valt te besparen.

Onze bevindingen hebben we nu gebundeld tot één eenvoudig bespaarplan dat gebruikers helpt om de huishoudrekeningen stap voor stap te verlagen. Geldreview’s Bespaarplan laat zien hoe je de vaste lasten voor energie, bellen en verzekeringen structureel verlaagt door over te stappen naar goedkopere aanbieders.

Maar ook hoe je vrij eenvoudig kunt besparen op boodschappen door maaltijden te plannen en niet langer teveel te betalen voor de dagelijkse boodschappen. De prijsverschillen tussen supermarkten zijn bijvoorbeeld nog steeds groot. De verschillen tussen merkartikelen en huismerken soms nog groter. Ook dat lees je als je dit eenvoudige bespaarplan volgt.

De auto is een grote kostenpost voor de meeste gezinnen. Kiezen voor een kleinere tweedehands auto levert de grootste besparing op, maar ook op benzine en de autoverzekering valt veel geld te verdienen.

Voor degenen die veel geld tekort komen bieden we drie praktische bezuinigingsstrategieën die kunnen helpen om de financiën op orde te krijgen.

Ons bespaarplan bevat zoveel besparingen dat je echt niet alle tips moet opvolgen om veel geld te besparen. Het is zelfs zo dat we meer dan 12.000 euro aan besparingen hebben geïnventariseerd. De beste besparingen vind je terug in het Geldreview Bespaarplan. Zo kun je stap voor stap de financiën op orde krijgen.

Comments are closed.