Neodymium magneten

Het kon lastig zijn om aan neodymium magneten te komen, maar nu niet meer! U kunt ze simpelweg bestellen bij Strong Magnets Discount. Wij bieden u een groot en divers assortiment magneten. Al onze magneten zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Deze gaan van schijf magneten tot haak magneten en van kogel magneten tot staaf magneten. Heeft u met spoed magneten nodig? Ook dan kunt u gerust bij ons bestellen! Wij hebben al onze magneten op voorraad liggen en leveren wij uw magneten binnen 24 tot 48 uur. Zit er niet tussen wat u zoekt? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u ook met maatwerk. Onze fabrikant kan elk gewenste type neodymium ontwikkelen.

Wat anders dan magneten

Strong Magnets Discount is specialist in al uw magneten. Maar verkopen ook diverse andere producten. Zo verkopen wij ook metaal detectors, ontkoppel magneten, touwen op maat voor de magneten, win turbine magneten en u kunt zelf terecht voor diametrisch gemagnetiseerde producten. Neem voor andere mogelijkheden contact met ons op.

Voor meer informatie over de magneten van Strong Magnets Discount kunt u terecht op de website. Ook kunt telefonisch contact opnemen met een van de medewerkers wanneer u nog vragen of onduidelijkheden hebt. Een van de medewerkers zal u dan vriendelijk verder helpen.

 

Comments are closed.