Namen zijn niet mijn sterkste kant

Vanwege mijn baan is het belangrijk dat ik veel sociale contacten heb. Het hebben van deze contacten komen namelijk vaak van pas, ik kom in contact met veel verschillende sectoren en het is daarom belangrijk om op ieder gebied bij de juiste mensen aan te kunnen kloppen.

Naambadges zijn gemakkelijk

Bij evenementen waar je veel mensen ontmoet en ziet is het daarom fijn dat je de namen gemakkelijk weet en kunt onthouden. Soms word er gebruik gemaakt van naambadges en ik vind dit toch een ontzettend handig concept. Toen ik zelf een evenement moest organiseren heb ik dan ook bij Clip4you allerlei prachtige naambadges besteld, voor iedere gast eentje. De naambadges zijn ontzettend luxe en van prachtige kwaliteit. Ze kunnen dan ook vaker mee dan 1 keer en dat is ontzettend prettig. Mocht ik nog een event als deze organiseren dan kunnen we gewoon gebruik maken van dezelfde badges. De badges zijn snel en gemakkelijk te bestellen op de webshop en je hebt verschillende soorten en maten. Ik koos de badges die pasten bij mijn event en het was dan ook een succes. Iedereen vond het handig dat ze elkaars namen konden lezen, zo onthoud je het nu eenmaal beter. En als je een naam bent vergeten dan kun je het gemakkelijk zien op de badge. 

Comments are closed.