Motoreizen naar Liverpool

Nadat ik mijn motorreizen koffer in Liverpool door de band controle, kreeg ik hem een rechts terug aan de balie. De verblijftijd van 2,5 uur is perfect om naar. Dus heb ik een snack voordat ik naar Agadir vliegen. De tweede vlucht duurt ongeveer 4.5 uur. Over 7:00, ik ben landing in Agadir in zuiden van Marokko.

Aangekomen in het luchthavengebouw, invullen ik eerste één van de witte inschrijvingsformulieren. Met dit formulier motorreizen breng ik mezelf de paspoortcontrole. Na herziening van het paspoort, krijg ik de vermelding stempel en moet gebeuren.

De volgende ochtend ik ben eerste op de enorme gronden in de avond bereik ik mijn hotel “Caribbean Village Agador” Ik pak mijn koffer. Bij een motorreizen ATM trek ik in sommige dirhams (de munt van Marokko).

Vele taxi’s zijn beschikbaar voor het gebouw. Ik lopen voorbij maar nu helemaal niet, omdat ik weet dat met elke meter, neem ik af met de taxi, het tarief automatisch verkleind. Zoals ik reeds hebben verlaten motorreizen de luchthaven, stopt een auto. Ik betalen voor de rit naar het hotel, 15 euro (in plaats van vorige 20 euro) zonder om verder te onderhandelen.

Aangekomen bij het hotel ben ik enthousiast over mijn kamer. Hoewel ik eigenlijk boekte een kamer voor ‘economie’, de kamer heeft een groot balkon, twee badkamers (douche en toilet zijn in aparte kamers!), een TV motorreizen met sommige Duitse zenders, een groot bed en genoeg tafels, stoelen en kasten. Meer luxe dan de economie!

Comments are closed.