Mooie houten vloeren

Voor mooie houten vloeren ben je aan het juiste adres bij Dutzfloors. Dutzfloors is gespecialiseerd in de productie van houten vloeren. Het bedrijf is gevestigd in Heerenveen, maar levert en legt in heel Nederland. Je kunt de vloeren dan ook online bestellen via Dutzfloors.com. Bestellen is veilig, makkelijk en snel. Wil je toch liever een mooie houten vloer kopen in de winkel? Je bent van harte welkom in de showroom in Heerenveen!

Mooie houten vloeren koop je bij Dutzfloors

Een houten vloer is zeer bepalend voor het uiterlijk van je woning en het is natuurlijk een investering. Deze koop je dan ook niet zo maar. Dutzfloors informeert en adviseert je graag over de verschillende vloeren, zodat jij de juiste keuze kunt maken.

En keuze heb je! Dutzfloors biedt een ruim assortiment aan kwalitatief hoogwaardige en mooie houten vloeren. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, diktes en kleuren. Laat je inspireren op onze website of in de showroom in Heerenveen.

Mooie houten vloeren op maat

Dutzfloors produceert alle vloeren zelf, zo ook de houten vloeren. Als je dus geen geschikte vloer hebt gevonden in het vaste assortiment, kunnen de specialisten van Dutzfloors een vloer op maat maken.

Of je nu een op maat gemaakte vloer koopt of een mooie vloer uit de vaste collectie, je kunt rekenen op kwaliteit voor een scherpe prijs. Dutzfloors voert alle werkzaamheden zelf uit en heeft daarom niet te maken met tussenhandelaren. Hierdoor kan het bedrijf scherpe prijzen bieden!

Comments are closed.