Mobilhome huren – wat zijn de mogelijkheden

U kampeert graag, maar wilt eigenlijk iets vrijer zijn tijdens de vakantie? U geniet ervan met het gezin in het najaar een bungalow te huren, maar staat ook open voor wat meer avontuur? Dan is de oplossing simpel. Een motorhome van ksa-solutions.be.

Gaan en staan waar we willen
Kamperen is geweldig. Het enige nadeel is dat je kiest voor een plek en daar de vakantie doorbrengt. Zeker met een gezin, want verplaatsen betekent tenten afbreken, alles inpakken en later op de dag weer alles opnieuw uitpakken, opzetten enzovoorts. Maar met een mobilhome is dat anders. Het is een kwestie van de luifel naar binnen draaien, zorgen dat alles veilig is opgeborgen en op naar de volgende plek. Een beetje zwerver zijn, maar veel meer ontdekken. Langer op dezelfde plek? Geen punt. Regen? Geen punt. Geen last van natte kleding of vochtige slaapplekken. Integendeel. Lekker warm zitten, want desnoods kan de kachel zelfs aan.

De rijdende bungalow
Een mobilhome biedt 5 of 6 personen een slaapplek. Het is een uiterst luxe tent of een rijdende bungalow, hoe u het ook wilt uitdrukken. Dankzij de bijzonder goede isolatie kunt u zelfs in de winter goed op weg met de motorhome. Dit jaar niet met de trein naar Oostenrijk om te skiën, maar naar de Ardennen, want bij sneeuw is dit ook een uitermate mooi skigebied. Op een wintercamping in een prachtig en met zorg ingerichte mobilhome. Bevalt het niet op de plek waar u bent? Geen punt, op naar de volgende. Het voordeel van mobiel zijn.

Alle info rond verhuur motorhomes bij KSA vind je op http://www.ksa-solutions.be/ksa-motorhomes/. Bij KSA kan je ook terecht voor de aanhangwagen verhuur via http://www.ksa-solutions.be/aanhangwagens-verhuur/aanhangwagens-te-huur/.

Comments are closed.