Mobiele Telefoon Inleveren Voor Geld

Nederland kent een hoge verversingsratio betreffende mobiele telefoons. Gemiddeld liggen er 2 tot 3 mobiele telefoons per inwoner in huis die niet gebruikt worden. Dit komt mede doordat de huidige levensduur van een mobiele telefoon niet langer dan een jaar is. Je mobiele telefoon inleveren voor geld is dus niet meer dan een manier om op een snelle en effectieve wijze geld te verdienen!

Een gebruikte mobiele telefoon kent een relatief hoge restwaarde. Aangezien in het buitenland velen toestellen later geïntroduceerd worden en de mensen binnen deze landen een lager besteedbaar inkomen hebben worden de in Nederland ingeleverde mobiele telefoons doorverkocht aan buitenlandse handelaren. Naast het commerciële gewin speelt ook het groene hart een belangrijke rol binnen deze branche. Je mobiele telefoon inleveren voor geld kan namelijk ook in naam van een goed doel, die hierover een commissie ontvangt of doordat je zelfs het gehele bedrag kunt laten storten op rekening van deze doelen.

Niet alleen volledig functionerende mobiele telefoons zijn geld waard, maar ook kapotte mobiele telefoons! Je kapotte mobiele telefoon inleveren voor geld is bij Recycle Michael, Zonzoo, Cash4Mobile en Envirofone mogelijk! Deze brengen, afhankelijk van het toestel, nog relatief veel geld op voor een onbruikbaar toestel! Je kapotte mobiele telefoon inleveren levert gemiddeld 25-50% van de waarde op die de mobiele telefoon had opgebracht wanneer deze volledig werkend zou zijn geweest.

Je (kapotte) mobiele telefoon inleveren voor geld is dus niet enkel winstgevend maar ook een contributie aan de samenleving en het milieu. Door je mobiele telefoon in te leveren worden namelijk ook schadelijke stoffen verwijderd uit verouderde toestellen of worden belangrijke grondstoffen hergebruikt die anders middels schadelijke wijze ontgonnen zouden worden.

Een snelle rekensom, met de wetenschap dat een mobiele telefoon de gemiddelde restwaarde van tussen de 40 en 50 euro heeft, leert ons dat je met je mobiele telefoon inleveren voor geld al snel € 90,- tot € 150,- kunt verdienen!

Kijk op www.mobieletelefooninleveren.nl voor meer informatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *