MINDER ONKOSTEN THUISZORG?

bronzorgSluit zorgovereenkomst rechtstreeks met ZZP-er af.

Als Zelfstandige Zonder Personeel heb ik mij gespecialiseerd in 24 uurs-zorg. Deze gespecialiseerde zorg wordt niet binnen de Thuiszorgbedrijven geleverd. Wel bemiddelen zij hiervoor tussen cliënten en ZZP-ers.

U, als particulier met of zonder PGB, kunt kosten besparen op de 24 uurs-zorg die u ontvangt of nodig hebt of om uw mantelzorg wat rust te gunnen. De mantelzorg die over het algemeen tot oververmoeidheid doorgaat.

Hoe u kunt besparen? Door de zorgovereenkomst rechtstreeks met Bronzorg aan te gaan. U mist dan de bemiddelingskosten en kunt bovendien zelf kiezen en beslissen wie u in uw huis toelaat: u heeft en houdt echt zelf de regie.

Mocht u via een Thuiszorgbedrijf 24 uurs-zorg regelen, dan ziet u mogelijk mij verschijnen omdat dit bedrijf voor mij een bemiddelingsbureau kan zijn. Echter, u heeft hogere kosten omdat u de zorgovereenkomst niet rechtstreeks met Bronzorg heeft afgesloten, terwijl deze wel de daadwerkelijke zorg levert. Bronzorg kan als gecertificeerd zorgverlener rechtstreeks worden ingezet: een effectievere, kortere lijn bestaat er niet.

Ik spreek hier uitsluitend Particuliere cliënten aan met of zonder PGB. Echter, in de toekomst zal het waarschijnlijk ook voor ABWZ-klanten mogelijk zijn zelf een zorgverlener (ZZP-er) te kiezen. Sinds 2013 zijn er pilots in Nederland om te zien of dit haalbaar is.

Rimke van Schie heeft zich als ZZP-er in de Thuiszorg gevestigd te Bergen onder de naam Bronzorg (KvK 37159948).

Werkzaam in heel Nederland.

Diploma 1973, laatste 15 jaar gewerkt in Thuiszorg situatie.

Voor meer gedetailleerde informatie kunt u mijn website bezoeken www.bronzorg.nl of mij een email sturen via info@bronzorg.nl.

Ik zie uit naar ons contact!

Comments are closed.