Mijn buurman zet zich in

Afgelopen jaar hebben mijn vrouw en ik een geweldige stunt uitgehaald voor de buurman. Mijn buurman is al jarenlang iemand die zich in zet bij het Rode Kruis, en om deze reden hebben wij hem voor zijn 50ste verjaardag een geweldig cadeau gedaan. Wij hebben namelijk heel zijn huis versierd met EHBO kleding. EHBO kleding kopen was heel gemakkelijk, gezien het feit dat ik via een collega bij een webshop in EHBO kleding ben gekomen. Hierdoor kon ik de producten gemakkelijk vanuit huis bestellen.

Vrijwilliger bij het Rode Kruis

Mijn buurman is al jarenlang vrijwilliger en zet zich bovendien in bij evenementen als de Vierdaagse in Nijmegen. Hierbij helpt hij mensen met verwondingen aan bijvoorbeeld hun voeten. Hij doet dit puur uit plezier voor het vak, en hopend dat hij mensen met zijn verrichtingen kan verblijden. Het is een man met het hart op een goede plek. Er zijn niet veel mensen die net als mijn buurman zich zo inzetten voor de medemens, en om deze reden gunde wij hem een groot feest!

Wil ook jij EHBO kleding kopen, of wil jij bijvoorbeeld ambulance kleding kopen? Neem dan eens een kijkje op de webshop van de specialist in dit soort kledij.

Comments are closed.