Mijn bestelling bij koffergigant

Persoonlijk ben ik erg vaak van huis, ik ben veel onderweg met de auto, het openbaar vervoer en zit zelfs regelmatig in het vliegtuig. En dat allemaal voor mijn werk, ik ben namelijk verkoper in de buitendienst van een groot chemisch bedrijf. Het bezoeken van potentiële kopers is dan ook dagelijkse kost voor mij. Bij mijn bezoeken aan deze potentiële kopers heb ik mijn laptop nodig, pennen en papier en vooral brochures waarin onze producten staan. Al deze materialen nam ik voorheen mee in mijn persoonlijke laptoptas die ik bijna 6 jaar geleden een keer heb gekocht bij een computerwinkel. Deze tas heeft het helaas afgelopen maand opgegeven, waarna ik een nieuwe heb besteld bij de webshop van Koffergigant. In de rest van dit verhaal doe ik mijn ervaring met deze webshop uit de doeken.

Na veel zoekwerk ben ik uiteindelijk terecht gekomen op de website van Koffergigant, en niet eens omdat ze goed te vinden waren via Google, maar via een  tip van een collega die ervaring had met deze webshop. Op de webshop was de categorie laptoptassen makkelijk te vinden, en aangezien ik een zwarte leren tas wou voor een 15.6″ laptop heb ik hier direct op geselecteerd. Door deze selectie kwam ik op een mooie tas van het merk Castelijn & Beerens, en nadat ik me even verdiept heb ik de reviews van deze tas heb ik besloten om direct over te gaan tot een aankoop. Een dag later werd mijn tas bezorgt, en momenteel typ ik deze recensie op mijn laptop vanaf vliegveld Schiphol. Mijn nieuwe laptoptas van Koffergigant ligt naast me.

Comments are closed.