Metselbedrijf in Hengelo laten metselen

Metselbedrijf Hengelo nodig ?  Gelegen in Herrenberg, is een nieuwe locatie met metselwerk, die cultuur en gastronomie op een ideale manier combineert ontstaan. Muziek, komedie, film, literatuur en uitzonderlijke keuken, zijn de kern van een gevarieerd cultureel aanbod. De historische bakstenen metselbedrijf Hengelo gebouw met haar over caldwells geschiedenis vormen de unieke sfeer van het metselwerk.

Het project startte in maart 2013, “Geniet metselbedrijf Hengelo van metselwerk – cultuur” in een uitzonderlijke omgeving in het midden van Herrenberg met heerlijke gerechten en een spannende en gevarieerde cultureel programma.
Metselwerk Speiseraum25 het idee van de metselbedrijf Hengelo  vrijmetselarij was hun zoon John bezocht in het voorjaar van 2011 als Heinz Stoll met zijn vrouw Jeanette waarvan Circumnavigatie in Panama. Het gebied van cultuur en gebeurtenis was nieuw voor geen van beide. Heinz Stoll, Managing Director van Mr. Berger van ISP SF eBusiness al in de jaren zeventig concerten georganiseerd. Atomic metselbedrijf Hengelo Rooster, Wishbone Ash, frumpy en MC5 waren de bands op dat moment, nam hij aan Herrenberg, die zich hebben voorgedaan in de verkoopzaal van vee.

Johannes Stoll is mede-oprichter van de metselbedrijf Hengelo  kunst en cultuur vereniging Herrenberg, die regelmatig evenementen in de regio organiseert. Hij leerde het vak van de gebeurtenis handelaar in het Theaterhaus Stuttgart. Gedurende deze tijd, kon hij bouwen waardevolle contacten met metselbedrijf Hengelo kunstenaars en agentschappen, die nu het metselwerk komen tot goed en garanderen vanaf het begin voor een gevarieerde en kwalitatief hoogwaardige programma in de nieuwe locatie.

Het was een lange weg van het idee terug in het voorjaar 2011 voor de voltooiing in maart 2013. Met name de complete renovatie metselbedrijf Hengelo van de 115-jaar-oude bakstenen gebouw, die werd beschouwd als voor de uitvoering ervan in de kortste tijd, heeft bewezen een grote uitdaging.

Comments are closed.