Met nailart uw nagels versieren

Bij nailart gaat het om het versieren van je nagels, dit kunnen de teennagels zijn, maar ook de nagels van uw vingers. Tegenwoordig zijn er veel verschillende vormen van nailart mogelijk, je kunt hierbij denken aan nagellak, verf, plaatsjes, steentjes, glitters en gekleurde gel. Het leuke is is dat je hier zelf heel creatief in kunt zijn en nog zaken kunt combineren. Ook zonder creativiteit kun je een heel eind komen. Door de vele mogelijkheden met stickers, folie, striping lakken en andere manieren is het voor iedereen te doen. Wanneer je zo lang mogelijk wilt genieten van het kunstwerk op je nagels kun je het beste gebruiken maken van een topcoat welke ervoor zorgt dat de nailart wordt beschermd. Wanneer je zelf aan de slag gaat en wilt oefenen kun je het best nagellak op een wit papier druppelen en met een satéprikker of naald streppen en/of stippen aanbrengen.

Nailart trends

Pigementen zijn DE nieuwe trend in de wereld van de nailart. Bij pigmenten moet je denken aan zaken als Additives van CND, hierin bestaan eindeloze mogelijkheden. Dit zijn pure pigmenten ook verkrijgbaar met schitterende glitters. Meng de additives met de acrylpoeders, gel of druk ze in de plak laag van de gelpolish. Vooral bij een speciale gelegenheid is deze nieuwe trend van nailart leuk. Met zo’n unieke nagelversiering maakt je look net even wat specialer.

Nailart online kopen

Bij nagelproducten.nl zijn er veel verschillende soorten nailart te bestellen. Het aanbod is groot, er zijn veel verschillende merken en veel verschillende kleuren te vinden. Het voordeel van nailart is dat het niet duur hoeft te zijn. Zelfs met oude nagellak kun je de leukste creaties maken. Nailart is een trend die je erg veel ziet. Gooi je creativiteit en fantasie in de strijd en creëer de mooiste nailart!

Comments are closed.