Mazda 2 1.3i 16v Cool kopen met 1.275,00 euro korting

Deze tweede generatie Mazda zorgt voor een sportieve look. De auto is klein, mooi, pittig en betaalbaar. Mazda staat bekend om de kwaliteit, de auto is zelfs uitgeroepen tot World Car Of The Year.

De sportieve Mazda is een slimme keuze als u milieuvriendelijk wilt rijden omdat deze auto een groen energielabel heeft, bovendien heeft u met 20 euro al een volle tank. De Mazda kopen is een geweldige manier om kosten te besparen tijdens de crisis, zonder achteruit te gaan op kwaliteit of uiterlijk.

Een “licht-maar-sterk” auto kopen

Een nieuwe auto kopen kan een dilemma zijn omdat mensen kwaliteit verwachten, een krachtige, mooie, betrouwbare en veilige auto maar niet teveel willen betalen. Maar vaak gaan prijs en kwaliteit hand in hand, maar niet in dit geval. De Mazda is goedkoop in onderhoud, zuinig wat brandstofverbruik betreft, licht dus goedkoop in de belasting. U heeft dus een zuinige auto die uw portemonnee blij zal maken zonder kwaliteit te verliezen, de nieuwe Mazda2 kopen is de ideale win-win scenario voor de meeste mensen. De nieuwe Mazda2 is voorzien van allerlei extra’s zoals airconditioning, lederen stuurwiel en pookknop, Mp3 enzovoort. Deze toevoegingen zullen u veel rijplezier geven, geniet van uw reis in de nieuwe Mazda 2.

De Mazda 2 kopen met korting

De nieuwe Mazda staat momentueel te koop op de nieuwe auto kopen site 1DayCar.com met 1.275 euro korting: dat is te vergelijken met ruim 4 jaar wegenbelasting! Twijfelt u nog omdat u eerst van uw oude auto af wil? U kunt uw oldtimer verkopen op de occasion verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl. U ontvangt binnen 48 uur een bod van een erkende autoinkoop bedrijf die u vervolgens contant betaald voor uw auto bij de sleuteloverdracht. Uw oude auto hoeft geen reden voor zorgen te zijn, alles wordt tot in de puntjes geregeld. Grijp u kans zolang de actie nog loopt op de auto kopen site 1DayCar.com.

 

Comments are closed.