Marccain rokken populair bij vele dames

Dames van middelbare leeftijd die er nog een beetje leuk uit willen zien dragen vaak een iets langere rok. Een strakke jeans wil je op mijn leeftijd niet eens meer aan denken. Ik ben net de vijftig gepasseerd en hou ervan om er stijlvol uit te zien. Al jaren draag ik de kleding van Marccain en ik kan het iedereen aanraden die houdt van stijlvolle en kwalitatief goede kleding. Veel van mijn vriendinnen en kennissen kopen ondertussen ook regelmatig kleding van marccain.

Een goede rok doe je jaren mee

Net zoals veel andere mensen een ruime collectie spijkerbroeken en pantalons in hun kast hebben hangen heb ik dit met rokken. Naast het feit dat je dit net zo prima kunt combineren als een broek, vind ik dat het er heel erg vrouwelijk uit ziet. Onlangs heb ik een nieuwe rok van Marccain gekocht met een zwart witte zebra print. Ik hou normaal niet zo van printjes maar als je dit kledingstuk goed combineert staat het uiterst chique. Ik heb het laatst gecombineerd met een zwarte blouse en bruin jasje. Een kennis van mij heeft een jasje van Marccain in dezelfde print en combineert deze vaak met felle kleuren zoals groen en geel. Nu had ik nog een knal gele blouse in de kast hangen en dat past inderdaad perfect. Vooral straks in de zomer wordt dit waarschijnlijk een van mijn favoriete combinaties.

Nooit genoeg rokken van Marccain

Dit is slechts een voorbeeld van een rok uit mijn collectie. Nu zag ik van de week dat Marccain rokken ook te koop zijn op het internet. Ik zag een knal rode kokerrok tot net over de knie waar ik meteen op viel. Ik draag vaak rode lippenstift dus daar past een rode rok perfect bij. Omdat hij in de aanbieding was en ik de komende twee weekenden al vol had gepland met sociale verplichtingen besloot ik om eens een online aankoop te doen. Ik weet welke maat ik heb van Marccain rokken dus het kon eigenlijk niet mis gaan. En gelijk had ik. Twee dagen later werd de rok gratis bezorgd en hij behoort ondertussen al zeker tot mijn favorieten.

Comments are closed.