Mannen gebruiken steeds meer parfum

Mannen gebruiken steeds meer parfum. Ook de heren willen er tegenwoordig namelijk goed verzorgd uitzien. Door het gebruik van parfum voelen heren zich ook zelfverzekerder. Het assortiment aan heren parfums wordt ook steeds uitgebreider. Hierdoor kan iedere man een geurtje uitzoeken dat bij zijn levensstijl past.

Bijna alle grote parfummerken hebben speciale heren parfums in hun collectie opgenomen. Het komt niet vaak voor dat een parfummerk een nieuw geurtje op de markt brengt dat alleen voor vrouwen geschikt is. In vrijwel alle gevallen komt er ook een mannelijke versie op de markt.

Parfum merken

Verschillende parfummerken hebben ook mannengeurtjes uitgebracht. Bekende herenparfums zijn bijvoorbeeld Hugo Boss, Dolce & Gabbana, Davidoff, Paco Rabanna, Diesel en Giorgio Armani. Ook sportmerken zoals Umbro brengen herenparfums op de markt.

Voor iedere man is er dus wel een geschikt geurtje te vinden. Je zult in parfumwinkels dan ook steeds vaker mannen aantreffen. Ook mannen willen zich steeds meer oriënteren op het juiste geurtje, en willen met hun reuk een aparte identiteit creeëren. Toch wordt aangeraden om de geuren steeds af te wisselen, zodat de geur niet “went”. Door steeds een andere geur te dragen wordt de geur namelijk veel sterker.

Hoe kies je de juiste geur?

De juiste geur kiezen is lastig. Het beste is om naar een parfumwinkel te gaan en daar verschillende parfums uit te testen. Ook is het mogelijk om een proefmonster aan te vragen bij verschillende websites. Dan kun je alle heren parfums gratis uittesten en zo de juiste keuze maken.  Uiteraard kun je ook gewoon voor advies vragen bij een parfumwinkel of een parfumwebshop. Daar werken namelijk mensen die een neusje hebben voor dit soort zaken en dus het beste advies kunnen geven.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *