Makkelijk verhuizen met verhuisdozen van Verhuisboxen.

Met de verhuisdozen van Verhuisboxen verhuist u makkelijker en goedkoper dan met de dure kunststof verhuisdozen.

De verhuisdozen van Verhuisboxen zijn gemaakt van 100% gerecycleerd karton, zijn zeer makkelijk in een beweging op te zetten

en weer makkelijk plat te maken.. Wel zo makkelijk als de dozen weer plat zijn en niet het hele huis vol staat met grote kunststof bakken..

De verhuisdoos van verhuisboxen is makkelijk in te pakken en plat te maken met een sterk draagvermogen kunnen de dozen makkelijk opgestapeld worden.

verhuisboxen

Onze verhuisdozen zijn zo sterk dat deze regelmatig gebruikt worden voor buiten evenementen zoals de zomerspelen in Rotterdam-Zuid.

Vandaag verhuisdozen besteld, morgen in huis !

Dagelijks bezorging ook op zaterdag in heel Nederland.

Natuurlijk leveren wij ook altijd voordelige complete verhuispakketten inclusief noppenfolie, tape, pakpapier en verhuisstickers. Wel zo makkelijk om alles in een keer in huis te hebben.

Voor kleding en dekbedden hebben wij professionele kledingboxen-kledingdozen, die inclusief roede wordt geleverd. Er is plaats voor 40 kledingstukken en de ruimte onder in de doos is prima geschikt om je dekbedden in op te slaan.

Voor een geslaagde verhuizing zonder stress koop je alle verhuismaterialen bij Verhuisboxen. Alles onder een dak en binnen 24 uur geleverd.

Succes met de verhuizing.

Verhuisboxen BV
Smederij 4
3371 MC Hardinxveld

openingstijden : ma t/m vrij van 08.00-17.00 en zat van 12.00-16.00

tel: 06 – 23996660

Goedkope verhuisdozen koop je bij Verhuisboxen.nl !

Comments are closed.