Makelaar Veenendaal zoeken

Recent zocht ik een makelaar Veenendaal. Ik ga namelijk verhuizen binnen Veenendaal, maar wil mijn oude huis natuurlijk verkocht hebben. En omdat ik hier nog geen ervaring mee heb, ben ik gaan zoeken op het internet naar een goede makelaardij. In dit blogje leg ik graag uit voor wie ik heb gekozen, hoe ik hen heb gevonden en of dat zij mijn huis hebben kunnen verkopen.

Makelaar Veenendaal

Allereerst ben ik op makelaar Veenendaal gaan Googelen. En al snel vond ik meerdere makelaars. Maar van de eerste paar vond ik de website er niet echt overtuigend genoeg uitzien. Ik kreeg niet direct een gevoel van: ja! Door hen wil ik mijn huis laten verkopen. Totdat ik bij Ditters Makelaars uitkwam. Dit zag er veel beter uit, met een goed verhaal. Ik besloot dan ook om hen te gaan bellen voor meer informatie. Degene aan de andere kant van de lijn reageerde direct enthousiast toen zij hoorde dat ik graag mijn huis zou willen verkopen. En natuurlijk op zoek ben naar een nieuwe woning. De volgende dag kwamen zij al langs voor een taxatie! De taxateur van Ditters bekeek alles grondig en gaf vervolgens een indicatie van de verkoopprijs. En dat was niet verkeerd! Vervolgens zijn zij aan de slag gegaan en begonnen met het proberen verkopen van mijn huis. En op zich binnen redelijk korte tijd was het al verkocht!

Huis verkocht door Ditters

En na verloop van tijd was mijn huis verkocht door Ditters Makelaars. Daar wil ik hen dan ook hartelijk voor bedanken. Ook hebben zij mij meegeholpen het de aankoop van een nieuw huis in Veenendaal zelf. Dat is super goed verlopen. Mocht jij dus op zoek zijn naar een makelaar Veenendaal, dan kan ik Ditters zeker aanbevelen! Of als jij een betere makelaardij kent, dan hoor ik dat graag in een reactie.

Comments are closed.