Maak uw droom waar dankzij een zelfstandigen krediet

Bent u al drie jaar lang een zelfstandig ondernemer en wilt u nu eindelijk de stap nemen om die grote investering te doen? Het kan een nieuwe machine, keukeninstallatie of aanbouw voor het gebouw zijn, maar het is ongetwijfeld een lang gekoesterde droom van u. Het enige probleem is dat de eerste jaren als ondernemer vrij zwaar waren en u pas sinds kort winstgevend bent gaan draaien. Zoals we vaak zien, duurt het bij startende ondernemers vaak een aantal jaar voordat ze quitte of winstgevend gaan draaien. Als u nu eindelijk tot de laatste categorie behoort, kunt u ervoor kiezen om een krediet  voor zelfstandigen aan te vragen. U kunt dit krediet gemakkelijk en eenvoudig aanvragen bij Goedlenen.

Voorwaarden voor het aanvragen van een zelfstandigen krediet

Uiteraard zijn er een aantal voorwaarden waaraan u moet voldoen om een zelfstandigen krediet aan te kunnen vragen. Zo wordt er van u verwacht dat u minimaal drie jaar zelfstandig ondernemer bent, de lening voor privé doeleinden wordt gebruikt en u een gunstig BKR (Bureau Krediet Registratie) heeft.

Kies voor Goedlenen

Als u dit zelfstandigen krediet wilt aanvragen, bent u bij Goedlenen aan het juiste aders. Zij geven u persoonlijk advies en vinden het belangrijk dat u op een verantwoorde manier uw lening kunt terugbetalen. U hoeft dus niet bang te zijn voor de beste verkooppraatjes en torenhoge kosten. Uw welzijn wordt staat bij dit bedrijf namelijk hoog in het vaandel. Wilt u meer informatie over het Krediet Zelfstandigen? Ga dan naar de website van Goedlenen.nl

Comments are closed.