Loodgieter nodig in Enschede

U doet het opnieuw: de loodgieter nodig in Enschede ambachtslieden in de gilde van sanitaire en verwarmingsinstallaties engineering veronderstellen de onderhoudskosten voor de fontein aan de hoofdingang aan de Allee-Center deze zomer. 4.500 euro smaak die de loodgieters en verwarming ingenieurs zijn – in het vierde jaar op rij.

18.000 euro geïnvesteerd dus al de ambachtslieden zodat spatten water op de rotondes. De vochtige stad is niet langer alleen voor de kosten. Maar de ambachtslieden Zie ook andere verplichting. “Bijvoorbeeld de retail- en Service Association klaagde over de staat van de Avenue Road jarenlang”, zegt Fred Schulz, Managing Director van de ambachtslieden van van Kanton. “Hier is een concrete manier iets te doen voor de Alleestraße.”

Zodat de stad nu klassensamenwerking zelf de Leeuw parade noch het concert evenement op 6 September met een vergrendelde Nou, de gilde nam over sponsoring.

Andreas Meike van stad marketing is dankbaar voor. In tegenstelling tot zoals in Mainz, waar alle stedelijke fonteinen droge zijn, bubble ze in Remscheid – uitsluitend dankzij sponsoring. Ric Door buiten “Hui!” – en van binnenuit…? “Shame?” Dat zou misschien niet alleen delen. Liefdevol onderhouden en moeizaam krijgen – dat ontmoet het beter als er gesproken over de “duizend voet” in Boitzenburg Kita wordt. Meer dan 30 jaar heeft het onder zijn riem. Ze kreeg nooit een complete renovatie. De kracht van de Gemeenschap was genoeg alleen voor nieuw venster, gevel, Verwarming…

Maar nu moet ze worden gebracht binnen op nieuwste standaard. En dat, hoewel de Gemeenschap zonder goedgekeurde begroting werken eigenlijk geen nieuwe investeringen kon beginnen. Een uitzondering wordt gemaakt voor de Kita en dus de jongste in Boitzenburger land. Met de hulp van financiering en een subsidie van het land kunnen nu worden geïnstalleerd.

 

Comments are closed.