Linnen tafelkleden binnen, gecoat tafellinnen buiten!

Het kan niet lang meer duren voordat de zon het definitief gaat winnen van de sneeuw. En laten we eerlijk zijn: we hebben er toch allemaal zin in? Lekker buiten eten met het gezin, of met vrienden. Lekker naborrelen in de avondzon… Het is niet gek dat je dat alles graag in stijl en alle gezelligheid wilt doen, en daarom kies je een mooi tafellinnen voor buiten. Maar wat voor iets is dat? Is het verstandig om je tafelkleed van binnen naar buiten te sjouwen? NEE! Die wordt namelijk niet mooier van de felle zon en eventuele nachtdauw. De nieuwe trend in tuinmeubelland? Gecoat tafellinnen!

Gecoat tafellinnen?

Gecoat tafellinnen ja. Dat zijn tafellakens, voorzien van een speciale teflon coatinglaag. Deze coating zorgt ervoor dat het tafelkleed beschermd wordt tegen UV-straling en vocht. Deze kunnen een “normaal” tafellaken namelijk erg aantasten. Het verliest kleur, structuur en wordt daardoor minder mooi.

Een gecoat tafellinnen is een goede vervanger voor het ouderwetse ‘tafelzeil’ van vroeger. Een tafelzeil ziet er immers een stuk minder chique en stijlvol uit. Een gecoat tafellinnen daarentegen juist wel! Naast gecoaten tafelkleden kun je tegenwoordig ook servetten en tafellopers bestellen die voorzien zijn van een teflon coating. Het mooie van dit alles? Je ziet amper dat een buitentafellaken (zoals je een gecoat tafellinnen ook kunt noemen) voorzien is van coating.

Een aanrader dus voor iedereen die de zomer graag aan de tuintafel doorbrengt. Gecoat tafellinnen is immers ook na een avondbuitje nog gewoon mooi!

Dus… waarom buitentafelkleden een goede keuze zijn:

1. Je tafellakens voor binnen blijven netjes voor in de winter
2. Je kunt een kleur tuintafelkleed kiezen die mooi bij je tuinmeubilair past
3. Ze verweren niet door zon of vocht
4. Je hoeft buitentafelkleden niet naar binnen te halen ’s nachts

Paars, mango, azuur, limoen of toch gewoon wat meer pastelkleur-achtig? Gecoat tafellinnen is (online) gewoon overal te verkrijgen in alle gewenste maten en stijlen. Ook voor jou zit er ongetwijfeld wat moois bij.

Op naar de zomer, geniet ervan! Lees hier meer over stijlvol tafellinnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *